Last news in Fakti

30 Юни, 2020 18:12 1 424 1

Бекер за Кирьос: Не харесвам плъхове!

  • бекер-
  • плъхове-
  • обиди-
  • кирьос

"Погледни се в огледалото, ако мислиш, че си по-добър от нас", заяви немската легенда

Бекер за Кирьос: Не харесвам плъхове! - 1
Снимка: БГНЕС

Германската тенис легенда Борис Бекер и скандалният австралийски тенисист Ник Кирьос "се захапаха" в Twitter. Бекер защити сънародника си Александър Зверев, по чийто адрес Кирьос се изказа по не най-ласкавия начин съвсем наскоро.

"Не харесвам плъхове. Всеки, който говори грубо по адрес на свой колега тенисист/тенисистка, не е мой приятел! Погледни се в огледалото, ако мислиш, че си по-добър от нас", изригна срещу австралиеца най-младият шампион в историята на "Уимбълдън".

Кирьос, както можеше да се очаква, не остави това без отговор. "За Бога, Борис, не се състезавам и не се опитвам да хвърля никого под автобуса. В глобална пандемия сме и ако някой като Алекс се държи по такъв идиотски начин, ще го посоча с пръст, просто е", написа австралиецът, след което двамата продължиха да си разменят "любезности".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    3 0 Отговор
    Киргиос е напълно прав да храни немския селяк. Селякът не може да купонясва когато са му сложили 14 дни карантина. Колко много невъзпитани и недодялани бай ганьовци наясякъде.