Last news in Fakti

3 Юли, 2020 19:52 1 801 11

Стойко Сакалиев обвини Милош Крушчич за загубения финал за Купата

  • стойко сакалиев-
  • футбол-
  • цска-
  • милош крушчич

За тези, които ме питат къде е Купата, бих им предложил да отидат в Музея на Армията, да си купят билети и отблизо да разгледат всички трофеи, които има най-великият отбор в България!

Стойко Сакалиев обвини Милош Крушчич за загубения финал за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Любимецът на сектор "Г" Стойко Сакалиев хвърли вината за загубата от Локомотив Пд във финала за Купата на България върху бившия вече треньор Милош Крушчич. 
 
"Първо бих искал да честитя победата на ФК Локомотив Пловдив за спечелването на Купата на България! Смятам, че излязоха на терена с вложена мисъл и правилна тактика!
 
Поздравления и за тези футболисти от нашия отбор, които дадоха всичко от себе си и играха с хъс и желание! За спечелването на такъв важен мач трябва да се взима пример именно от такива като тях! Специално искам да обърна внимание на две млади момчета - Турицов и Антов. Такива играчи са бъдещето на ЦСКА!

За съжаление неправилната тактика и съставът, с който излязохме, донесе загуба. Искам да вметна, че понякога рискът е правилният път към победата! Винаги съм казвал, че е изключително важно да играем атакуващ футбол! Отново липсваха нападатели. Сега е моментът да споделя и мнението си за Али Соу, с което не ангажирам никой! Според мен той е изключително добър футболист, но не е на правилна позиция и би бил много по-полезен, ако играе зад нападателя.
 
Съвсем естествена е негативната нагласа, която има към него заради изпусната дузпа, но само, който не бие, той не изпуска, и огромната вина не е негова! При положение, че до момента той не е убедителен в изпълнението на 11 метров наказателен удар, не би следвало да му се гласува доверие в такъв важен мач! Именно това е една от многото грешки, които допусна вече бившият треньор на ЦСКА.

Не мога да скрия разочарованието си, че не успяхме да спечелим Купата на България, но все пак това не е нито първият, нито последният такъв мач. За мен е важно да си вземем поука и да вървим напред! Ние винаги ще подкрепяме любимия отбор! ЦСКА има история и ще продължим да я пишем, оставяйки я на поколенията след нас!

За тези, които ме питат къде е Купата, бих им предложил да отидат в Музея на Армията, да си купят билети и отблизо да разгледат всички трофеи, които има най-великият отбор в България!", написа Сакалиев във Фейсбук.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цскар😏

    8 4 Отговор
    И аз мисля, че Крушата е виновен, и то не само в този мач, а и за целия провален сезон, честито на Локо, но догодина купата отново ще е червена!🏆🥇🏆
  • 2 йокин

    6 2 Отговор
    Като се обърне колата(изтърве купата),пътища много.
  • 3 Анонимен

    8 7 Отговор
    Те футболистите им играят по зле от аматьорски отбор, но треньора им виновен.

    Коментиран от #8

  • 4 бонговец

    7 4 Отговор
    сега Белчев ще ни оправи. по негово време играехме с връщане на топката от80 метра към вратаря цял мач.не изгонат ли ментето соу,няма и да мина покрай армията
  • 5 Жоро

    3 4 Отговор
    С куци черни коне не се оре на дълбоко
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ицо

    6 1 Отговор
    Този формат на ЦСКА така и не можа да изиграе едно полувреме на макс с пълна преса и бърз футбол. Ако играят агресивно и всеотдайно никой няма да им се сърди. Това което беше срещу Локо е пълно мишкуване, страх, липса на синхрон, безнадеждност, въобще селско ритане.
  • 8 Джудже

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Ами кой да е виновен? Нали треньора избира футболистите и тактиката!

    Коментиран от #9

  • 9 Дъръ

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Джудже":

    Глупости говориш...това се прави от този, който дава парите и от мениджърски интереси.
  • 10 Червей

    2 4 Отговор
    И преди и сега Стойко пак се насра.......когато мълчи поне изглежда интелигентен
  • 11 ЦСКА

    3 0 Отговор
    Не е виновен само Крушич, а повече тези който го сложиха да се учи в ЦСКА. Освен това като искаш да управляваш ЦСКА трябва да мислиш като цесекар, а ми се струва че именно там има проблем. Тези който сега са шефове не мислят и не приемат примерно такива като Стойчо Младенов и Вальо Илиев и други като тях за хора който могат да направят всичко за ЦСКА. Малко ги е страх от успелите хора от ЦСКА. Този комплекс им пречи. А ние който сме били 20-30г. и повече фенове на ЦСКА го виждаме това и това пречи за общото дело. Заради това има 2 отбора и т.н. Гриша Ганчев си дава парите, а и здравето евала за това но трябва да помисли за това. Големите отбори и собственици трябва да са над тия неща широко скроени. България не е толкова голяма имаме малко истински футболисти, треньори и специалисти дайте им на тях възможност да се развиват - Бербатов е един, Ицо Янев е 10 пъти по добре за треньор от Крушич. Има доста млади български футболисти дайте им да играят защо ни са тези измислени чужденци. Айде като има някой но да е добър наистина чужденец. Има много трески за дялане макар че ако не беше Гришата може би нямаше и въобще да има ЦСКА, но ние сме свикнали да сме номер1, затова или ще се опомнят или ще ги изметат.