Last news in Fakti

3 Юли, 2020 16:45 1 892 1

Левски да си направи женски отбор, ако искат феновете да играе в Шампионската лига

  • калоян петков-
  • левски-
  • футбол-
  • шампионска лига

Едва ли Наско Сираков ще ме покани в Левски

Левски да си направи женски отбор, ако искат феновете да играе в Шампионската лига - 1

Калоян Петков е най-титулуваният български треньор по футбол през последните 10 години. Бившият национал на България в леката атлетика и шампион на страната ни на 1500 метра от 8 години работи в Казахстан и през този период спечели 7 шампионски титли, 8 Купи и 1 Суперкупа на Казахстан с женския тим на Казигурт (Шимкент).

“В мъжкия футбол е по-трудно. Мога да работя с мъжки отбори имам всички лицензи за това, но ми трябват опитен спортен директор и хора, които познават добре обстановката в отбора. Едва ли Наско Сираков ще ме покани в Левски. 

Бил съм учител на малката му дъщеря Виолета, но едва ли това ще ми помогне (смее се). Феновете на Левски - ако си направят и женски отбор, може и в Шампионска лига да играят”, пошегува се Калоян Петков в предаването “Гостът на Sportal.bg” по Sportal TV.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да да

    7 1 Отговор
    Ще те вземе НО без заплата!!!!!