Last news in Fakti

9 Юли, 2020 13:47 1 784 5

Марселиньо: Обичам не само Разград, но и цяла България

  • лудогорец-
  • напускане-
  • обич-
  • семейство-
  • марселиньо-
  • оферта

"Чакам официална оферта, защото засега само се говори", призна легендата на Лудогорец

Марселиньо: Обичам не само Разград, но и цяла България - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Лудогорец Марселиньо се сбогува с тима на орлите, където прекара 9 години от своята кариера. Плеймейкърът направи това по емоционален начин, заявявайки пред Sportal.TV, че обича не само всички в Разград, но и цяла България.

“Много емоция. Девет години тук. Лудогорец е мое семейство. Идва момент да си тръгна, това е животът. Ако не сега, на 100% другата година. Господ така иска. Няма проблем. Радвам се много. Моята работа не беше само в Разград, а и в цяла България. Виждам, че хората говорят. Благодаря! България, Разград, няма да забравя никога.

Тръгвам, но вратата за мен е отворена. Мога да се върна. Дали ще е на терена или извън него - не знам. Вървим напред.

Най-яркият ми спомен е първото влизане в Шампионска лига с мача срещу Стяуа. Труден мач с емоции. Сега ще се върна в Бразилия. Чакам официална оферта, защото засега само се говори.

Благодаря на фенове и ръководство. Обичам ви! Обичам България. Обичам всеки ден, който живях тук. Благодаря на цяла България!”, каза Марселиньо пред Sportal.TV.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамяни

    10 1 Отговор
    Успех. Върни се като треньор !!
  • 2 Ганчо

    1 9 Отговор
    Да да и довиждане .няма да липсваш
  • 3 Лудогорец9

    7 0 Отговор
    Голям футболист който игра в бългаското първенство един от най-холемите футболисти които са играели тук в България! Птуе България, проговори български децата му също говорят български, игра за Българския национален отбор (някии българи не искат да защитават цветоветв ни) този човек е ГОЛЯМ с ГОЛЯМО сърце! Довиждане МАРСЕЛИНЙО БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИ ЗА НАС!
  • 4 Чичо Слон

    6 0 Отговор
    Големия футболист и човек си тръгва с 9 шампионски титли ЗА 9 ГОДИНИ. Успех момче ,бъди себе си.Успех.
  • 5 Странник

    5 0 Отговор
    Марселиньо е един от хората, заради които започнах да гледам пак български футбол. 16 години бях фен на един отбор и някога там също имаше такива футболисти. После тотално се отвратих. Не знам откъде изкопа ха Марселиньо, но това е страхотен професионалист и ако беше се развила по друг начин кариерата му, можеше да играе в някой приличен отбор от Западна Европа. Напоследък Марселиньо се беше поизчерпал, но винаги играеше със сърце и искаше да помогне и да направи нещо. Заради такива хора обичам футбола. Чужденец да обича България повече от някои наши. Колко често някой от нас казва, че обича България, дори да е само поза.