Last news in Fakti

16 Юли, 2020 18:13 3 714 6

Майк Тайсън ще се изправи срещу ... акула (ВИДЕО)

  • тайсън-
  • предаване-
  • акула-
  • бой

Боксовата легенда ще участва в предаване, в което ще се "бие" с хищника

Майк Тайсън ще се изправи срещу ... акула (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

От няколко месеца Майк Тайсън тренира усилено и нееднократно загатна, че планира завръщане на ринга, въпреки че е на 54 години. Е, една битка за Тайсън вече е сигурна, макар че тя няма да бъде точно на ринга. Защото великият шампион ще се „бие“ срещу... бяла акула!

Любопитният сблъсък ще бъде част от популярната „Седмица на акулата“ по Discovery Channel и ще бъде излъчен на 9 август. Сблъсъкът между боксьора и най-голямата съвременна риба-хищник ще бъде част от „научно изследване“ като участие ще вземе и легендарният водещ на боксови галавечери Майкъл Бъфър.

„С известния водещ на ринга Майкъл Бъфър, тези двама опоненти в тежка категория ще се срещнат под вода, където Майк Тайсън ще опита да постигне технически нокаут срещу огромната акула...всичко в името на науката“, споделят от Discovery.

Подробности затова как ще бъде осъществена „битката“ не са обявени, но самият Тайсън заяви, че е приел предизвикателството в опит да превъзмогне страха си от завръщане на ринга. „Сравнявам това с преодоляване на моя страх от това да се завърна на ринга като 54-годишен. Научих от този опит в „Седмицата на акулата“, че каквото и да ме плаши, все пак съм способен да поема предизвикателството да преодолея всичко, което би ми попречило да осъществя моята житейска мисия да достигна най-високия възможен потенциал в моя живот и да стигна по-близо до Господ.“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Box

    8 0 Отговор
    Respekt
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Челюсти

    3 7 Отговор
    Време е да бъде изяден
  • 4 Не че ми влиза в работата,

    6 2 Отговор
    Но акулата ще бъде ли вързана, ако не е, ще гледаме филма "Синята бездна", я крак я ръка, може много зле да се объркат нещата, Стив Ъруйн така се прости с живота си, от един безобиден на пръв поглед Скат, които го прободе в сърцето.
  • 5 Жорката

    0 3 Отговор
    Спецялен спонсор на предаването - Ивендър Холифийлд :) хахахахахаха
  • 6 Танева

    1 1 Отговор
    Луд за връзване !!!