Last news in Fakti

29 Юли, 2020 16:58 1 463 2

ЦСКА няма да бърза с продажбата на Кристиан Малинов

  • изчакване-
  • оферти-
  • изгодно-
  • малинов-
  • цска-
  • интерес

"Червените" искат да изберта възможно най-добрата оферта за сърцатия халф

ЦСКА няма да бърза с продажбата на Кристиан Малинов - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА няма да форсира продажбата на Кристиан Малинов. Към халфа има голям интерес, но "Армейците" ще задържат максимално трансфера в очакване на възможно най-добрата оферта. Както е известно, клубът иска около 1 милион евро за правата на национала. На този етап той се готви на пълни обороти с отбора, но в контролата с Пирин направи впечатление, че бе оставен резерва на новите Юга и Санкаре, което е поредната индикация, че се очаква негов трансфер, пише "Тема Спорт".

Агентът на Малинов - Марко Михалевич, твърди, че към играча име интерес от Глазгоу Рейнджърс, Стандард (Лиеж), ВВВ Венло, Витес, Мехелен и турски и немски отбори. Появи се публикация, че Малинов е бил предложен и на завършилия на 17-ата позиция в Ла Лига Селта (Виго). Допреди десетина дни агентът бе доста активен в медийните си изяви относно бъдещето на Кристиан, но оттогава не е правил коментари по темата.

Малинов е част от ЦСКА от 2015 година. Досега той е записал 104 мача и 6 гола в елита, 15 участия за Купата на България и 9 срещи и 1 гол в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКИ 1914

    3 3 Отговор
    Името на ловешкото ЦСКА е малко по дълго ба Ивчоо име и тире и СОФИЯ не се правете на улави с Борисовия ти адаш.

    Коментиран от #2

  • 2 Тито

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Много си тъп бе саше