Last news in Fakti

6 Август, 2020 20:23 1 874 1

Гуардиола: Зинедин Зидан е непредвидим!

  • зидан-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид-
  • рамос-
  • шампионска лига-
  • гуардиола

"Никога не знаеш какво ще измисли", смята наставникът на Манчестър Сити

Гуардиола: Зинедин Зидан е непредвидим! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви преди реванша от осминафиналната фаза на Шампионска лига срещу Реал Мадрид, че никога не се знае какво ще направи Зиндин Зидан.

„Реал Мадрид е страхотен съперник. Имаме спомен от първия мач, но не сме говорили повече за него. В съблекалнята обсъждахме единствено какво трябва да направим, за да спечелим предстоящия мач и да се класираме за четвъртфиналите на турнира“, сподели Гуардиола.

„Серхио Рамос е изключително важен футболист за Реал Мадрид. Кариерата му е безупречна.“

„Аз съм фен на Барселона и когато винаги се изправя срещу Реал Мадрид, искам да спечеля. Сега, разбира се, е същото“, добави Пеп.

„Никога не знаеш какво ще направи Зидан и това създава затруднения.“

„Откакто напуснах Барселона, в Реал Мадрид се изредиха много играчи. Няма човек, който да може да се сравни с Лео Меси.“

„Имаме идея за това как да атакуваме Реал Мадрид. Да се надяваме, че ще може да покажем, че Куртоа е в страхотна форма. Това ще означава, че ще създадем много опасности пред вратата му“, каза още Хосеп Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    4 2 Отговор
    Глардиола е по уплашен от Бойко Борисов.