Last news in Fakti

7 Август, 2020 09:37 1 217 1

Иван Горанов е много близо до договор с белгийски клуб

  • шарлероа-
  • трансфер-
  • подпис-
  • горанов-
  • левски

Капитанът на Левски е на крачка от това да се присъедини към Шарлероа

Иван Горанов е много близо до договор с белгийски клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Иван Горанов трябва да лети днес са Белгия, където да премине медицински прегледи и да подпише договор. Отборът, в който най-вероятно 28-годишният ляв бек ще премине е Шарлероа.

Според белгийското издание „Льо Соар“, има постигната договорка по детайлите Левски и „зебрите“. Остават само прегледите и подписването на контракта на Горанов. Очаква се защитникът да парафира за два или три сезона.

Най-вероятно това е официалната оферта, която е пристигнала в Левски и вчера беше анонсирана от Павел Колев по време на пресконференцията на Управителния съвет на Левски. Ако сделката с Шарлероа се осъществи, това ще понапълни касата на „Герена“, където от началото на година има тежка финансова криза.

Както е известно, още през миналата седмица треньорът на „сините“ Георги Тодоров обяви, че Горанов е пред трансфер и за това го пазят от случайни контузии. Това е и причината бекът да не участва в контролата срещу Витоша (Бистрица).

Шарлероа завърши на трето място в първенството на Белгия през сезон 2019/20, който беше прекратен заради пандемията от коронавирус един кръг преди края на редовния сезон и така и не беше доигран. След 29 изиграни кръга „зебрите“ имаха 54 спечелени точки, една по-малко от Гент и на 16 зад лидера Брюж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тити

    0 0 Отговор
    Да е близо,да е близо,колко да е близо?