Last news in Fakti

8 Октомври, 2012 11:41 765 1

ЦСКА наказа Славия с 2:0

  • цска-
  • славия-
  • победи

ЦСКА победи Славия като гост в мач от 8-я кръг на „А“ група.

В драматичен мач момчетата на Стойчо Младенов победиха отбора на Славия с резултат 2:0. Головете за червените реализираха Лукас Саша и Михаил Венков.

Първият гол за ЦСКА бе отбелязан още в първата минута на мача, когато топката попадна в краката на Лукас Саша и той без никакви колебания я отпрати към врата на Георги Петров.

В следващите минути на първото полувреме, армейският тим пропусна да уголеми  головата си преднина.  През тези минути публиката на ЦСКА и армейският наставник  на няколко пъти бурно изразиха несъгласието си с отсъжданията на главния рефер, който подмина очевадни нарушения срещу играчи на гостите.

Мачът не се размина и без спречкването на футболисти от двата отбора. В 53-ата минута Тасио и Георги Петков предизвикаха меле между двата отбора, за което получиха жълти картони.

В самия край на мача все пак играчите на ЦСКА стигнаха до второ попадение. В 90-ата минута защитникът Михаил Венков стреля с глава след центриране от корнер, Петков не успя да избие и топката се озова в неговата мрежа, с което бе оформено крайното 2:0 за ЦСКА.

В събота се изиграха още три мача от футболното на и първенство. Отборите на Етър и Локомотив Пловдив не можаха да стигнат до победа и завършиха при резултат 1:1, а Монтана победи Пирин (Гоце Делчев) с 3:0. Изненадата бе в Пловдив, където отборът на Ботев надигра Локомотив София с 2:0.

Резултати от всички срещи на 8 кръг от „А“ група.

Черно Море – Берое                                      2:1
Черноморец – Ботев (Враца)                         2:1
Лудогорец – Миньор (Перник)                       3:0
Левски – Литекс                                             2:1
Етър – Локомотив (Пловдив)                          1:1
Монтана – Пирин (Гоце Делчев)                    3:0
Ботев (Пловдив) – Локомотив София            2:0


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    troicho oshte malko ostava i shte ste na kolene prosiaci