Last news in Fakti

12 Август, 2020 01:00 1 881 1

Ливърпул успя да привлече гръцки талант

  • цимикас-
  • ливърпул-
  • олимпиакос-
  • трансфер-
  • представяне

Костас Цимикас напусна Олимпиакос и се присъедини към "мърсисайдци"

Ливърпул успя да привлече гръцки талант - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът на Англия Ливърпул привлече гръцкия защитник Костас Цимикас от Олимпиакос с дългосрочен договор, съобщават от клуба. 24-годишният ляв бек има 46 мача през миналия сезон във всички турнири и стана шампион с отбора си, а британските медии твърдят, че той ще струва 11 милиона лири на "червените".

"Много съм щастлив и се радвам, че съм в Ливърпул. Това е най-добрият отбор в света и за мен е чест да играя за него", каза той.

"Харесвам английското първенство. Гледам го отдавна по телевизията и за мен бе мечта да играя в него. Ще работя, ще следвам заръките на треньора и се надявам да се развия до високо ниво. Имам си цели, които искам да постигна. Искам да бъда шампион и да вдигна трофея в Шампионската лига".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    0 0 Отговор
    Тук много хора наричат гърците че са африкански индианци! Тоя на снимката от плажовете ли има тоя тен, или просто тоз модел са тъй?