Last news in Fakti

15 Август, 2020 05:14 1 619 0

От Борусия Дортмунд за пореден път казаха, че Санчо остава

  • борусия дортмунд-
  • директор-
  • потвърждение-
  • оставане-
  • манчестър юнайтед-
  • санчо

Директорът на вестфалци Себастиан Кел потвърди, че Манчестър Юнайтед няма да успее да вземе крилото

От Борусия Дортмунд за пореден път казаха, че Санчо остава - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки появилите се информации, че Манчестър Юнайтед не се е отказал от надеждата да привлече крилото на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо, от германския клуб продължават да настояват, че няма да се разделят с 20-годишния талант. По тази тема говори и директорът на вестфалци Себастиан Кел.

"Беше важно да изясним този въпрос. Знаем, че Санчо е привлича вниманието на големите клубове, но той е важен играч за нас. Той дава на нашия клуб допълнителна класа. Радваме се, че той остава", обяви Кел.

От Дортмунд бяха поставили ултиматум на Манчестър Юнайтед, че ако иска Санчо, трябва сделката да стане факт до 10 август. Това обаче не се случи и футболистът замина на предсезонен лагер с Борусия в Швейцария.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА