Last news in Fakti

22 Август, 2020 13:05 1 466 0

Колоритният собственик на Бреша порица футболистите на тима

  • бреша-
  • масимо челино-
  • коронавирус

Масимо Челино рядко изневерява на стила си

Колоритният собственик на Бреша порица футболистите на тима - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Собственикът на изпадналия в Серия Б тим на Бреша - Масимо Челино, разкри, че ситуацията в клуба се е влошила, защото някои от играчите са се върнали от почивката си заразени с коронавирус. Звездата на отбора Сандро Тонали е под карантина, след като е контактувал със заразените състезатели.

"Ситуацията е по-лоша от преди. Видяхме през последните месеци как внимателно можеш да ограничиш щетите, ако не действаш глупаво. Сега, след ходене по дискотеки, футболистите се завърнаха заразени. Имаме случай с положителен тест. Той се почувства зле след ваканцията и го тествахме. Тонали също е в изолация. Той не е заразен, но е бил в контакт със заразени играчи", сподели Челино.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА