Last news in Fakti

3 Септември, 2020 17:14 1 644 0

Суарес ще подпише за три години с Ювентус

  • суарес-
  • барселона-
  • трансфер-
  • ювентус-
  • договор

Той ще получава заплата от 10 милиона евро на сезон

Суарес ще подпише за три години с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Луис Суарес изглежда все по-близо до трансфер в Ювентус, твърди журналистът Джанлука Ди Марцио. Според информацията, нападателят се е договорил да подпише тригодишен договор с италианския гранд. Той ще получава заплата от 10 милиона евро на сезон.

От Ювентус се надяват, че Суарес ще се разбере с Барселона и ще прекрати договорните си взаимоотношения с каталунците по взаимно съгласие.

Това ще позволи на Суарес да премине при „бианконерите“ като свободен агент.

„Старата госпожа“ също така е готова да предприеме и друг ход и да плати символична трансферна сума за нападателя, за да запази добрите си отношения с Барселона. Става въпрос за нещо подобно на това, което Севиля плати за Ракитич – 1,5 милиона евро фиксирани, плюс девет милиона евро допълнителни бонуси.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА