Last news in Fakti

4 Септември, 2020 19:26 1 338 2

Връщат Хари Магуайър в националния тим на Англия

  • саутгейт-
  • англия-
  • национален отбор-
  • магуайър-
  • съд-
  • гърция-
  • лига на нациите

"Мисля, че последните няколко дни бяха много важни за него, за да успее да се успокои, да свали напрежението и да почине психически", заяви Гарет Саутгейт

Връщат Хари Магуайър в националния тим на Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт ще върне централния защитник Хари Магуайър в състава за мачовете от Лигата на нациите през октомври. Капитанът на Манчестър Юнайтед бе изваден от състава на англичаните за мачовете с Исландия и Дания, след като бе арестуван и осъден на 21 месеца условно за нападение над униформени служители по време на почивката си в Гърция. Магуайър обжалва решението на съда и се очаква то да бъде разгледано в скоро време от по-висша инстанция.

"Редовно се чувам с Хари Магуайър и знам, че той преминава през много тежък период", каза Саутгейт.

"Мисля, че последните няколко дни бяха много важни за него, за да успее да се успокои, да свали напрежението и да почине психически. Той имаше кратка ваканция, но тя мина под знака на случилото се в Гърция", добави Саутгейт.

"Хари се нуждаеше от тази пауза и да се върне спокойно в клуба си. Със сигурност обаче той ще бъде върнат в групата за мачовете през октомври", утвърди английският мениджър. В събота Англия играе с Исландия в първия си мач в Лигата на нациите, а през октомври "трите лъва" имат мачове с Белгия и отново с Дания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грейс

    1 0 Отговор
    Е какво стана с този "супер" футболист, някои преди време беше казал, че гърцките съдии не са като българските и тоя ще отнесе цялата тежест на техния закон? Да ама не! Дори имат нахалство то да говорят за психическото му възстановяване!
  • 2 0808

    0 0 Отговор
    ... рядък дърварин за който МЮ дадоха 80 М...капитан??!