5 Септември, 2020 16:28 1 863 0

Почетино: Прибързах като казах, че никога не бих поел Барселона

  • почетино-
  • барселона-
  • треньор-
  • фенове-
  • тотнъм-
  • прибързване

"Мисля, че заради тези изказвания станах нежелана фигура за феновете", заяви бившият мениджър на Тотнъм

Почетино: Прибързах като казах, че никога не бих поел Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че е действал твърде емоционално, когато обяви, че никога няма да застане начело на Барселона. Аржентинският специалист бе спряган като новия мениджър на Барселона още преди назначението на Роналд Куман на поста.

"Мисля, че заради тези изказвания станах нежелана фигура за феновете, но аз така и не съм получавал предложение да оглавя Барселона. Не бях прав, когато казах, че за мен е невъзможно заема поста в Барса в бъдеще. Малко прекалих, като не оставих никаква възможност за това", каза Почетино, цитиран от The Telegraph.

По време на периода, в който беше начело на Тотнъм, Почетино заяви, че е невъзможно някой ден да стане треньор на Барселона заради връзката му с друг испански тим - Еспаньол, където е бил играч и мениджър.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА