Last news in Fakti

6 Септември, 2020 10:17 2 076 1

Португалия без Роналдо разби Хърватия

  • португалия-
  • роналдо-
  • хърватия-
  • феликс-
  • лига на нациите-
  • победа

"Мореплавателите" спечелиха с 4:1

Португалия без Роналдо разби Хърватия - 1
Снимка: БГНЕС

Португалия се справи и без Кристиано Роналдо и разнищи Хърватия с 4:1 в мач от Лигата на нациите. Двубоят бе от Група А и се играе на "До Драгао".

Головете за настоящия европейски шампион вкараха Жоао Кансело в 41-ата минута, Диого Жота 13 минути след почивката и Жоао Феликс в 70-ата минути. Кансело напредна много добре по десния фланг, влезе към наказателното поле и с левия си крак препарира вратаря на хърватите. Жота пък се възползва от чудесно извеждащо подаване на Рафаел Герейро и реализира второто попадение. Бернардо Силво пък пусна към Феликс в 70-ата минута и с чудесен удар от дъгата на наказателното поле той подсигури успеха на португалците. В края Петкович вкара след извеждащ пас на Ребич. В продължението Андре Силва оформи крайното 4:1 след като засече центриране от корнер.

Голямата звезда Кристиано Роналдо изгледа мача от трибуните. По-рано стана ясно, че асът на Ювентус има инфекция, след като е бил ужилен от оса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Да не се окаже, че тази оса е била болна от КОРОНАВИРУС и да загубим този футболист !!!