Last news in Fakti

6 Септември, 2020 11:27 1 567 2

Серина Уилямс се справи със сънародничка

  • уилямс-
  • стивънс-
  • победа-
  • осминафинал-
  • тенис-
  • us open

Уилямс спечели с 2:6; 6:2; 6:2 и се класира за осминафиналите

Серина Уилямс се справи със сънародничка - 1
Снимка: БГНЕС

Серина Уилямс продължи победния си ход в тазгодишното издание на US Open. 38-годишната американка постигна труден успех в три сета след обрат срещу сънародничката си Слоун Стивънс. Така тя направи нова крачка към спечелване на рекордната си 24-а титла от Големия шлем.

Първият сет не се разви според плановете на Серина, която трудно влезе в мача. Тя допусна два пробива и загуби с 2:6.

След това обаче Серина бързо се окопити и взе нещата в свои ръце. Ветеранката спечели следващите два сета без особени затруднения с 6:2, 6:2 и се класира за осминафиналите в надпреварата.

В следващия кръг Серина ще има доста коварен съперник в лицето на гъркинята Мария Сакари. 22-ата поставена в турнира надви с 6:3, 6:1 Аманда Анисимова. Сега Уилямс ще има шанс да си отмъсти за загубата от Сакари на турнира Western & Southern Open в Ню Йорк миналия месец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    0 2 Отговор
    Тая рошавата и цицогъзестата няма ли да се маха вече от тениса? Красивите Мима Шарапова и Каролине Вознячки се отказаха и си тръгнаха. Тая муцуна какво прави още там,друсайки сланините си?! Не се ли наяде?
  • 2 Дълбоко Виждащ

    0 1 Отговор
    Не смеете да кажете,че на Серина и Бутнаха вчера!Гледахте ли мача вчера??? Всичко бе режисирано,Дано се справи със Сакари,ама надали,сакари не бута!За Пиронкова двубоят със Сакари ще е най трудният в турнира и, ако го спечели ще прегази и полуфинал и Финал,колкото и невероятно да изглежда-сега! В момента на Турнира Пиронкова и Сакари играят най-качествен Тенис!Големият Тенис е Шахмат в Движение!