10 Септември, 2020 09:59 1 762 0

Реал Мадрид са склонни да се разделят с Гарет Бейл за малко пари

  • реал мадрид-
  • продажба-
  • заплата-
  • бейл-
  • цена-
  • намаление

Мадридчани са готови да намалят цената на уелсеца и да го продадат за само 25 милиона евро

Реал Мадрид са склонни да се разделят с Гарет Бейл за малко пари - 1
Снимка: БГНЕС

Отчаяните опити на Реал Мадрид да се раздели с едно от големите си имена най-накрая може и да дадат резултат. Испанското издание „Mundo Deportivo“ съобщава, че в Реал вече са склонни да приемат силно намалена цена от едва 25 милиона евро за Бейл в опит да се разделят с уелсеца и огромната му заплата.

Наскоро 31-годишният нападател призна, че "кралете" му пречат да напусне клуба. Нещата обаче явно са се променили и отново се заговори за евентуален трансфер в Манчестър Юнайтед и потенциално завръщане в Тотнъм.

Според различни източници Зинедин Зидан е твърд в решението си и продължава да не желае Бейл в отбора си, но шефовете на Реал са готови да го пуснат да си тръгне само срещу трансферна цена, но не и да развалят договора му по взаимно съгласие.

Очаква се Зидан и Бейл да се срещнат лично през следващата седмица, за да обсъдят бъдещето на футболиста в клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА