Last news in Fakti

11 Септември, 2020 13:56 1 483 0

Челси не прие офертата на Интер за Н'Голо Канте

  • канте-
  • челси-
  • отказ-
  • оферти-
  • размяна-
  • интер

"Нерадзурите" изпратили две предложения, които бързо-бързо били отказани от лондончани

Челси не прие офертата на Интер за Н'Голо Канте - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Челси е отхвърлило оферта от Интер за халфа Н'Голо Канте, съобщава "Гардиън". Според изданието "нерадзурите" са предложили Марсело Брозович като разменна монета, но лондончани са отказали. След първия отрицателен отговор от Интер са попитали дали на "Стамфорд Бридж" биха били заинтересовани от размяна между Канте и Кристиан Ериксен, но резултатът е бил същия.

"Гардиън" твърди, че Канте в момента е най-голямата трансферна цел на Антонио Конте. Мениджърът на Челси Франк Лампард обаче не иска да се разделя с французина, въпреки че през последния сезон контузии попречиха на Канте да демонстрира максимума от своите качества и той изигра едва 28 мача във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА