Last news in Fakti

11 Септември, 2020 15:16 5 556 10

Посрещнаха Пиронкова по спиращ дъха начин

  • цветана пиронкова-
  • тенис на корт-
  • тенис-
  • us open-
  • летище софия-
  • д2

Героинята на България получи и много цветя, както и овации от очакващите я на аерогарата

Посрещнаха Пиронкова по спиращ дъха начин - 1
Снимка: БГНЕС

Цветана Пиронкова беше изненадана със серенада при пристигането си на Летище София. Когато излезе от ВИП залата на аеропорта, българската тенисистка беше посрещната от китариста на „Д2“ Димитър Кърнев и от певеца на групата Деян Каменов.

Посрещнаха Пиронкова по спиращ дъха начин
Снимка: БГНЕС

По този спиращ дъха начин двамата музиканти демонстрираха признанието си към успеха на Пиронкова, която в първия си турнир след завръщането на корта след майчинство стигна до 1/4-финалите на US Open.

Посрещнаха Пиронкова по спиращ дъха начин
Снимка: БГНЕС

Героинята на България получи и много цветя, както и овации от очакващите я на аерогарата.

Посрещнаха Пиронкова по спиращ дъха начин
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Criminal

    25 18 Отговор
    Спря ми дъхът....бързо инхалатор инхалатоооор..........
  • 2 да де

    74 1 Отговор
    Браво на нашето Цвете дано има повече такива поводи за радост.
  • 3 Дельо Хайдутин

    11 27 Отговор
    Къв е тоя намордник?От него ли и спрял дъха?
  • 4 Българин

    15 24 Отговор
    Браво Цвети, ще ти направя още едно дете, този път да стигнеш до финал
  • 5 бай иван

    50 1 Отговор
    браво Цвети! човек срещу биоробот няма шанс,но ти направи и невъзможното . Смело Напред!
  • 6 Добре е

    25 1 Отговор
    Добре е, че има още такива българи, които да покажат на останалите и управляващите как трябва да се отнасяме с нашите световно известни спортисти и българи. За съжаление техния талант не беше подпомогнат сериозно от държавата, както на всички останали български надежди от държавата и Министерството на спорта. Добре, че Цвети и Григор и другите разчитаха на жертвите на родителите си. Когато спечелят победи, всички управници се пъчат с тях, но дори и тогава ги забравят. Например сега. Румънци, сърби, чехи посрещат техните състезатели като национални герои, а нашите властници си живеят в охолство и си правят само снимки с тях. Григор победи и стана световен шампион на финалите на АТР в Лондон през 2017г., но никой не му организира тържествено посрещане. А след през 2018г. румънците предаваха по всичките си телевизии, завръщането на Симона Халеп, шампионка от Ролан Гарос 2018г. и след това на Уимбълдън 2019г..Следяха графично пътя на самолета й от Париж до Букурещ и след това на автомобила й от летището в Букурещ до дома й в Констанца. Тържества имаше в Букурещ и след това по пътя в градовете до Констанца. Това обаче е само повърхността на грижите на румънската държава за елитните си спортисти. Осигуряват им треньори, лекари, физиотерапевти, а сега Цвети няма и се похвали,че е много доволна от американските физиотерапевти на US Open. Българския нац.отбор на ATP купа през януари 2020 г. в Австралия използваше треньора Кристиян Гро и физиотерапевта на Димитров,

    Коментиран от #7

  • 7 не е добре

    11 5 Отговор

    До коментар #6 от "Добре е":

    ти не знаеш колко е дала държавата на Григор. А него го е срам да говори майчиния си език. Ивет може,Кубрат може,гимнастичките могат,Веско Топалов може да говори на български. Гришо е англоезичната гордост на Княжество Монако. Да им е жив и здрав!
  • 8 видяхте ли размерите на космите

    10 0 Отговор
    по веждите на Серена?!?!? Огромни гъсти дебели тестеронови космалаци.....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КАНАРА ОТ ПЛОВДИВ

    4 0 Отговор
    ПРИЯТЕЛКА МИ Е БРАВО ЦЕЦИ НАЙ ВЕЛИКАТАСИ