Last news in Fakti

11 Септември, 2020 20:20 3 068 8

Новак Джокович може да плати огромна сума заради издънката на US Open

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • us open

Джокера се прости със заработената парична сума (267 500 долара) от Откритото първенство на САЩ до момента на мача с испанеца

Новак Джокович може да плати огромна сума заради издънката на US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът в световната ранглиста на мъжкия тенис Новак Джокович може да плати огромна сума заради издънката, коствала му дисквалификация от US Open. Както е известно, Ноле беше отстранен по време на мача с Пабло Кареньо-Буста, след като удари съдийка на линията с топка по гърлото.

Джокера се прости със заработената парична сума (267 500 долара) от Откритото първенство на САЩ до момента на мача с испанеца.

Сега сръбското издание „Курир“, твърди, че Джокович може да загуби далеч повече пари и дори милиони заради ударената съдийка.

Това ще се случи, ако Лаура Кларк реши да заведе дело. Запознати с американското законодателство са обявили, че блондинката има всички шансове да спечели в съда, ако подаде иск за нанесени психологически увреждания, причинени от удара с топка.

„Всичко зависи от волята на Лаура Кларк и каква следваща стъпка ще реши да предприеме във връзка с неприятния инцидент“, коментират юристи пред сръбското издане.

В същото време от директорът на US Open Стейси Аластър обяви, че от днес Лаура Кларк ще се завърне на работа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tapanar4o

    12 0 Отговор
    Това ненормално законодателство е сбъркано от всякъде.Лошото е че царевичарите искат да го наложат на всички държави.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Проблема на БГ са Мангалите!

    6 0 Отговор
    Мисля,че не е виновен,бълха го ухапала за парите!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Ами....

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Проблема на БГ са Мангалите!":

    Взели са си парите,които му дадоха да обяви
    че е заразен,и после да се излекува.....
  • 5 Американец

    4 0 Отговор
    Пълни глупости. Съди се евентуално работодателя, АТП - Джоката няма нищо общо. И пак това съм сигурен че е риск който го има в договора, и тя има застраховка за него. Другото са тъпотии.
  • 6 Меркантили

    4 0 Отговор
    Ако я беше ударил някой прохождащ в тениса нанесените поражения на психиката щяха да са за 100 долара, но нали тенисиста е богат и веднага психиката и страда за милиони...
  • 7 бомбардировка

    4 0 Отговор
    И да му е за урок да не играе на американски турнири за американски пари !
  • 8 Логически, а не граматически

    2 0 Отговор
    Пълен фейк! Може би имат нестандартно законодателство, но не са идиоти! От самолета се вижда, че не е умишлено, а тази щом се уврежда психически от удар с топка, да шие гоблен! Евтини сензации!