Last news in Fakti

23 Септември, 2020 16:26 1 497 10

Белчев: Шансовете срещу Б36 Торсхавн са 50:50

  • белчев-
  • шансове-
  • лига европа-
  • б36 торсхавн-
  • локомотив пловдив-
  • цска-
  • отлагане

"Не разбирам защо Локомотив Пловдив не се съгласиха да отложим мача с тях", чуди се наставникът на ЦСКА

Белчев: Шансовете срещу Б36 Торсхавн са 50:50 - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция преди мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Б36 Торсхавн (Фарьорски острови) от 20 часа на „Армията“ утре.

"Това, което знаем за противника, е, че е изключително добре подготвен физически тим. Типичен представител на скандинавската школа. Млади и борбени футболисти. Като физически данни се доближават до БАТЕ Борисов, но не се доближават до тяхното футболно ниво. Въпреки това не бива да бъдат подценявани.

Мисля, че процентите са 50:50 за утрешния мач. Съперникът ни със сигурност не е дошъл на разходка в София и не бива да има никакво подценяване от наша страна“, заяви Белчев.

"Следваме си програмата, която сме начертали. Мислим за мача в четвъртък, след това за този с Локо Пловдив. ЦСКА е български отбор и когато става въпрос за европейските турнири и честта на България, трябва това да се взима под внимание. Навсякъде другаде биха отменили мача. Не разбирам защо от Локомотив не се съгласиха. Може би за тях това е най-важният мач.

Новото ни попълнение Тибо Вион не е готов за игра още. Назад е с подготовката и навярно следващите дни няма да бъде готов да играе поне едно полувреме. Ако играе, ще е на много ниско темпо”.

"Ахмед Ахмедов се чувства добре, но не е в тази изходна позиция преди коронавируса. 14 дни да не тренираш е много време. Работим да се възстанови кондиционно и в най-скоро време да достигне нивото преди карантината за него.

При Петър Занев има усложнения, въпреки че даде два отрицателни теста. Малко по-бавно ще е при него, но се надявам началото на идната седмица да започне тренировка с отбора”, добави наставникът.

"За Петър Жеков? Не е коментиран този вариант да ни помага.

Винаги има разлика, когато играеш пред и без публика. През цялото време на мача с БАТЕ чувахме феновете ни. Благодаря им и сигурен съм, че утре пак ще е така и играчите ще усетят подкрепата им, въпреки че ще са извън стадиона. В предния мач бяхме готови с избора за изпълнител на дузпи. Имам шест-седем човека варианти и от тях пет човека ще взема решение да бият, ако се стигне дотам”.

"Искахме да изпратим човек на Базел и Анортозис, но не ни разрешиха за наш представител. Може би за първенствата ще изпратим човек, но нека се концентрираме върху мача, който предстои утре”, завърши Белчев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако Кабака свири

    1 2 Отговор
    става 70:30 ;д
  • 2 фен

    1 1 Отговор
    Срещу подобен колос даже са нищожни шансовете!
  • 3 50:50???

    0 2 Отговор
    Кога вие ще вкарате 50 гола...
  • 4 15 март 1982 година

    1 3 Отговор
    Вестник ,,Народен Спорт''- Паро Никодимов: Излизаме на живот и смърт срещу шампиона на Европа....17 март 1982 г.-ЦСКА-ливърпул-2:0....белчев ходи си на село

    Коментиран от #6

  • 5 Браво на Белчев

    0 1 Отговор
    че е разбрал, че нивото на тия доближава доста това на БАТЕ. Все повече го харесвам тоз човек. Бях много изненадан, когато от любопитство ги проучих. Но какво ли се изненадвам при техните физически и финансови дадености. Хората се развиват. Напрактика са датчани. Недейте да се бъзикате, утре ще има доста напечен мач. Победата ще е много сладка и с много усилия.
  • 6 Бях на мача

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "15 март 1982 година":

    Стадион ,,Васил Левски''- 72 000 зрители......ЦСКА....Бойците от Изтока. Така наричаха ЦСКА в Европа.
  • 7 ЛЕВСКИ 1914

    2 5 Отговор
    А ва Белчев от къдя на къдя ще ви отлагат мач ти да не си пил газ? Кои сте вие един фалшив отбор, по целия свят играят два пъти в седмицата вие какво искате един път в месеца ли да играете?

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Алфа Вълкът

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Вие скоро и един път няма да играете.😆😆😆

    Коментиран от #10

  • 9 Алооу

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Белчев никога не е искал отлагане на мач. Прочети внимателно какво точно е казал: "Не разбирам...може би за тях това е най-важният мач"! Точно сега тимът му е във възход и смърфовете направиха грешка. А отлагане е искал единствено Стоилов, за да се прави на полезен, че е на мушката, откакто го погна Стоичков.
  • 10 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Ние скоро ще се оправим а скоро оня стройния човек с късите крака ще ви върне обратно в Ловеч.