23 Септември, 2020 18:31 1 600 0

Арда със сериозен интерес към Балтанов и Бандаловски

  • балтанов-
  • интерес-
  • бандаловски-
  • киров-
  • ботев пловдив-
  • арда

Треньорът на кърджалийци Николай Киров отлично познава качествата и на двамата

Арда със сериозен интерес към Балтанов и Бандаловски - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът Лъчезар Балтанов (32г) и защитникът Иван Бандаловски (33г) вече имат предложения от родни тимове, в които да продължат кариерите си.

Двамата играха във всичките 6 мача на Ботев (Пловдив) от началото на кампанията. Към тях интерес проявява хитът в първенството до момента Арда, който се намира на трето място. Треньорът на кърджалийци Николай Киров отлично познава качествата на Балтанов, който стана капитан на "жълто-черните" именно по негово време в Ботев, пише "Тема спорт".

Засега обаче Балтанов и Бандаловски, които са юноши на Левски, няма да бързат с избора си на нов отбор. Те ще поизчакат няколко дни, за да видят дали няма да получат и предложение от чужбина.

В същото време Ботев продължава подготовката за съботното домакинство на Левски. Мачът в Коматево е от 21:00 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА