Last news in Fakti

2 Октомври, 2020 16:27 2 556 1

Президентът на Специя: За какво ни е Йоренте, като имаме Гълъбинов?

  • гълъбинов-
  • йоренте-
  • сравнение-
  • трансфер-
  • специя-
  • президент

"Евентуалният трансфер на испанеца ще излезе много скъпо", призна Стефано Чизоли

Президентът на Специя: За какво ни е Йоренте, като имаме Гълъбинов? - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Специя Стефано Чизоли направи любопитен коментар относно българския нападател Андрей Гълъбинов.

31-годишният футболист отбеляза 3 гола в първите 2 мача от началото на сезона в Серия А. Благодарение на него Специя отбеляза своя първи гол в италианския елит и постигна първа историческа победа в първенството.

Чизоли обяви, че е разговарял със спортния директор Джунтоли за евентуалното привличане на Фернандо Йоренте.

„С Джунтоли говорихме за евентуалното привличане на Йоренте, но това е наистина много, много скъп и обременяващ ход за нас. За съжаление няма да може да реализираме тази сделка“, коментира Чизоли в интервю за радио „Kiss Kiss“.

„Няма да вземем Йоренте, а освен това имаме нападател като Гълъбинов, на когото имаме голямо доверие“, каза още Стефано Чизоли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    12 0 Отговор
    Чичо Гошо е на лекар за деменция и не е видял ГОЛОВЕТЕ на Гълъбинов. Иначе,като нищо щеше да го повика в националния отбор