Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 05:16 2 552 1

Рашфорд: Никога няма да забравя как Лукаку ми даде да бия дузпата срещу ПСЖ

  • лукаку-
  • манчестър юнайтед-
  • история-
  • трогателно-
  • псж-
  • дузпа-
  • рашфорд

Английският национал разказа трогателна история свързана с бившия му съотборник

Рашфорд: Никога няма да забравя как Лукаку ми даде да бия дузпата срещу ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си припомни отстраняването на Пари Сен Жермен на осминафиналите на Шампионската лига през сезон 2018/19 и благодари на тогавашния си съотборник Ромелу Лукаку, който му предостави дузпата, класирала тима напред.

“Нека ви разкажа една малка история за Ромелу Лукаку. Играхме срещу ПСЖ в реванш от Шампионската лига с малък шанс да продължим напред. Губим с 2:0 след първия мач. След две минути Ром вкара. След 30 минути Ром пак вкара. Трябваше ни още един гол, за да се класираме. 94-ата минута - дузпа… Ром отиде, взе топката и ми я даде. Той знаеше, че това е моят момент. Той знаеше, че аз ще вляза в новините, вкарвайки дузпата, и нямаше нищо против това, като игнорира факта, че именно той беше най-ключовата част от този успех. Това ви казва всичко, което трябва да знаете за Ромелу Лукаку. Самоотвержен, отборен играч… Никога не го е страх да помрачи своята светлина, за да може другите да блеснат. Това е моят брат и аз го ценя”, написа Рашфорд в Туитър.

“Моят брат за цял живот! Какъв велик момент, братко, една от най-добрите нощи в моята кариера! Както казахме преди мача, ние щяхме да класираме отбора напред! Моят партньор”, отвърна настоящият нападател на Интер.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WASP

    0 6 Отговор
    Лицемерно цигане пропито до мозъка на костите с омраза към белите.