Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 15:25 1 621 1

Има надежда Гълъбинов да играе на баража срещу Унгария

  • андрей гълъбинов-
  • бфс-
  • специя

От БФС са отправили логично предложение към клубния тим на българския нападател

Има надежда Гълъбинов да играе на баража срещу Унгария - 1
Снимка: БГНЕС

БФС води тежки преговори с ръководството на Специя, за да може нападателят Андрей Гълъбинов да играе за България във важния бараж за Евро 2020 срещу Унгария на 8 октомври, пише „Мач Телеграф“.

Дерменджиев прати повиквателна на Гълъбинов, но Специя не го пусна.

Вчера стана ясно, че италианците не искат да пуснат голмайстора си, тъй като Гълъбинов след това ще трябва да се подложи на 14-дневна карантина, ако пътува с националния отбор за мача от Лигата на нациите с Финландия на 11 октомври.

БФС обаче са извадили последния си коз. От футболната ни централа обявили, че искат да ползват нападателя само за мача с унгарците и след това той ще е свободен да се прибере в Италия.

Все още се чака отговорът на Специя на офертата от българска страна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нали знаете

    3 0 Отговор
    когато се намеси бфс, какъв винаги е резултатът от това 🤣