Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 13:14 1 832 2

Тотнъм с опит да си върне Кристиан Ериксен

  • тотнъм-
  • опит-
  • наем-
  • ериксен-
  • връщане-
  • интер

"Шпорите" ще пробват да вземат полузащитника под наем

Тотнъм с опит да си върне Кристиан Ериксен - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм ще опита да си върне Кристиан Ериксен. Това съобщи италианският журналист Фабрицио Романо. Според него "шпорите" ще пробват да вземат полузащитника под наем, когато отваря трансферния прозорец.

Кристиан Ериксен премина в Интер в началото на годината, като до момента има 28 мача за тима във всички турнири, в които е отбелязал 4 гола и е направил 3 асистенции. Той обаче не е сред първите избори на Антонио Конте и има едва 9 двубоя, като титуляр в Серия А.

Затова и Романо смята, че "нерадзурите" може и да склонят да пратят халфа, за когото платиха 17 милиона паунда, под наем в Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    8 0 Отговор
    Ериксен е вече изчерпан. Взехме добри играчи , които с хъс играят за място. Ериксен и Почетино са виновниците за разбиване на отбора с мераците си за Реал, Барса и др. Пазарът през лятото показа и на двамата глуповатото им самонадценяване.
  • 2 888

    2 0 Отговор
    Ериксен е стойностен футболист но не е постоянен. В някои двубои играе добре но му липсва мотивация. Обаче моуриньо вижда в него още неизчерпаем потенциал и желае да го има в състава си. Струва ми се че той повече няма да се върне в тотнъм. Това е мое мнение. Спомням си че много негови съотборници го увещаваха да не напуска отбора но той беше категоричен и каза че вече е взел окончателно решение и ще се махне. Моуриньо го молеше и настояваше да размисли обаче той вече беше решил и толкова.