Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 15:34 2 629 2

Собственикът на Сампдория получи мафиотско предупреждение за убийство

  • сампдория-
  • масимо фереро-
  • заплаха-
  • футбол-
  • полиция

В офиса на бизнесмена е пристигнал пакет, в който е имало патрони и писмо

Собственикът на Сампдория получи мафиотско предупреждение за убийство - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Сампдория Масимо Фереро получи мафиотско предупреждение за убийство, съобщава информационна агенция "АНСА".

В офиса на бизнесмена е пристигнал пакет, в който е имало патрони и писмо. Авторът заплашва боса със саморазправа. Изпращането на пакет с патрони е запазена марка на италианската мафия и цели да предупреди получателя за възможно негово убийство.

След отварянето на пратката Фереро моментално се е свързал със специализираните органи. Предполага се, че посланието няма общо с организираната престъпност, а с крайните фенове на Сампдория, които са недоволни от управлението на клуба. Те искат възможно най-бърза продажба на генуезкия отбор на нов инвеститор. Едно от обвиненията към Фереро може да е свързано с провалените наскоро преговори с американски консорциум.

През миналата кампания Сампдория се спаси на косъм от изпадане от Серия „А“. Тимът завърши на 15-то място в класирането, на седем точки над зоната на изпадащите. От началото на настоящия шампионат „моряците“ са спечелили три пункта от три мача.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    5 2 Отговор
    Стари номера .То и тиквето сам си пращаше писма с патрони и се правеше на жертва.Като има прости ,да им вярват.

    Коментиран от #2

  • 2 Бойку шкафа

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Не е вярно,давах писмата на шехерезада,и тя ми ги пращаше...