9 Октомври, 2020 16:10 1 296 0

Барселона задържа Тер Щеген поне до 2025-а

  • марк-андре тер щеген-
  • барселона-
  • футбол-
  • тер щеген

Той е в клуба от 2014 година, когато каталунците го привлякоха от Борусия Мюнхенгладбах срещу скромните 12 милиона евро

Барселона задържа Тер Щеген поне до 2025-а - 1
Снимка: БГНЕС

Каталунците и немският страж Марк-Андре тер Щеген си стиснаха ръцете за нов дългогодишен договор, съобщава Фабрицио Романо. Според информациите, новият контракт ще е до лятото на 2025 година, когато германския вратар ще е на 33 годишна възраст.

Той е в клуба от 2014 година, когато каталунците го привлякоха от Борусия Мюнхенгладбах срещу скромните 12 милиона евро. Марк се радва на голяма обич от феновете на отбора и се смята, че е един от най-добрите вратари на Барса в новата история на клуба.

С екипа на испанският гранд той е носител на Шампионска лига, Суперкупа на Европа, Световно клубно първенство, 4 пъти шампион на ЛаЛига, 4 пъти Купата на Краля и 3 пъти Суперкупата на Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА