Last news in Fakti

12 Октомври, 2020 01:00 1 398 1

Модрич: Докато съм важен за Реал Мадрид, ще се надявам да остана

  • модрич-
  • реал мадрид-
  • оставане-
  • надежди-
  • важност-
  • договор

"Ако това се промени, ще търся нови предизвикателства, но в момента нещо подобно не е на дневен ред", заяви халфът

Модрич: Докато съм важен за Реал Мадрид, ще се надявам да остана - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич сподели как вижда бъдещето си в кралския клуб. Мнозина очакват това да е неговият последен сезон на "Сантиаго Бернабеу", но 35-годишният хърватин се надява да остане по-дълго.

"Бих се радвал да подпиша нов договор и да продължа да играя в Реал, но осъзнавам, че вече не съм млад и клубът трябва да вземе решение, което да е добро за всички страни. Докато съм важен за отбора, ще се надявам да остана. Ако това се промени, ще търся нови предизвикателства, но в момента нещо подобно не е на дневен ред", коментира Модрич пред медиите в родината си.

"Ситуацията е същата като в националния отбор. Не си правя дългосрочни планове, а мисля как да се представям на ниво във всеки мач. След това ще видим какво ще се случи", добави хърватинът.

Реал купи Модрич от Тотнъм през 2012 година. С "белите" халфът спечели 4 пъти Шампионската лига, 2 пъти титлата в Испания, 3 пъти Суперкупата на Испания и веднъж Купата на краля. Именно той прекъсна хегемонията на Лионел Меси и Кристиано Роналдо в анкетата за "Златната топка", като вдигна отличието през 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    1 0 Отговор
    Лука, ти си спортист от световна класа!