11 Октомври, 2020 11:15 1 234 0

Венгер: Тимът на Байерн Мюнхен от 2013-та беше много по-силен

  • венгер-
  • байерн мюнхен-
  • европа-
  • състав-
  • сравнение

"Те са номер 1 в Европа, но донякъде и защото Барса и Реал са слаби", смята бившият наставник на Арсенал

Венгер: Тимът на Байерн Мюнхен от 2013-та беше много по-силен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер се изказа ласкаво за Байерн (Мюнхен). Френският специалист заяви, че към днешна дата баварците са най-силният отбор в Европа, но една от причините за това е, че Реал Мадрид и Барселона не са на обичайното си ниво.

"Байерн спечели всичките си мачове по пътя към трофея в Шампионската лига, включително разгроми Барселона с 8:2. Дали това е най-добрият отбор в съвременната история на футбола? Не, това дори не е най-добрият Байерн от последните години. Тимът, който спечели требъл през 2013 година, беше по-силен", сподели Венгер.

"Не искам да подценявам сегашния отбор на Байерн. Те са номер 1 в Европа, но донякъде и защото Барса и Реал са слаби", отбеляза Венгер.

През 2013-а Байерн имаше Филип Лам, Франк Рибери, Ариен Робен, Бастиан Швайнщайгер, Тони Кроос... На всеки пост имаха футболисти от световна класа. Сегашният отбор още не е толкова добър, но може да продължи да се развива", добави французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА