Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 11:16 3 478 3

Спортен журналист: Корупцията в българския футбол е като чудовището от Лох Нес (ВИДЕО)

  • кирил веселински-
  • български футбол-
  • корупция

Според Кирил Веселински в много от случаите прокуратурата не си е свършила работата и делата срещу нередностите в родния футбол отпадат

Спортен журналист: Корупцията в българския футбол е като чудовището от Лох Нес (ВИДЕО) - 1
Кирил Веселински, кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Георги Дерменджиев не знае за какво става дума. Чака от Изпълкома да го махнат''. Това заяви в предаването "ЕвроДикоФ" по ТВ Евроком спортният журналист - Кирил Веселински.

''Националният отбор е кръгла нула'', категоричен е журналистът.

"Корупцията в българския футбол е като чудовището от Лох Нес - знаем, че съществува, но не сме я виждали", коментира Веселински.

"Когато от УЕФА има резолюция, започваме някаква борба, горим някакъв бушон. Няма осъдени, изгоряха млади момчета от треторазредни отбори", допълни той.

Според него в много от случаите прокуратурата не си е свършила работата и делата срещу нередностите в родния футбол отпадат.

Спортният журналист с огорчение сподели, че Министерството на спорта не е отпуснало и един лев за спорт в училище през последните няколко години.

Целия разговор между Сашо Диков и Кирил Веселински можете да изгледате след 23:13 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    15 1 Отговор
    Корупцията е във всички сфери и на всички нива. Това е политика на шайката, това я храни
    ОСТАВКА,СЪД, ЗАТВОР!!!!
  • 2 ХАРОН

    12 0 Отговор
    Корупцията в българския футбол е производно от корупцията в България. От ФИФА и УЕФА не се вълнуват от това стига да не ги намесват защото и те самите са се овъртолили в схеми, лобизъм и корупция.
  • 3 тотаЛИЗАТОР

    0 0 Отговор
    Корупцията е НАВСЯКЪДЕ ! И рибата се вмирисва от главата. А всички знаят КОЙ е ГЛАВАТА в България. Нищо , че сега стои скрит за вирус-19 !