Last news in Fakti

26 Октомври, 2020 16:30 1 439 0

Отложиха родно баскетболно дерби заради коронавирус

  • балкан ботевград-
  • берое-
  • баскетбол-
  • коронавирус-
  • зараза

Мачът между Берое и Балкан Ботевград няма да се състои

Отложиха родно баскетболно дерби заради коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Дерби мач в България беше отложен заради пандемията от COVID-19. Двама играчи на мъжкия Берое са дали положителни проби, обяви Българската федерация по баскетбол.

Според правилата за провеждане на среща или турнир от Държавно първенство по баскетбол по време на извънредна епидемична обстановка във връзка със случай на COVID-19, двубоят днес между старозагорския тим и Балкан (Ботевград) бе отложен.

Мачът трябваше да бъде излъчен в ефира на „MАХ Sport 2“ днес, от 19:00 часа. Датата на изиграването му ще бъде уточнена допълнително.

Интересно е, че това е втори двубой на Балкан, който е отлаган заради коронавируса. „Зелените“ още не са изиграли мача си от първия кръг срещу Черноморец, след като седем играчи на „акулите“ и треньорът Васил Евтимов, дадоха положителни проби за COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА