30 Октомври, 2020 21:09 2 026 3

Локомотив Пловдив стъпи накриво срещу Монтана

  • локомотив пловдив-
  • монтана-
  • равенство-
  • илиев-
  • тасев-
  • масоеро-
  • карагерен

Двата тима завършиха 2:2 в интересен мач

Локомотив Пловдив стъпи накриво срещу Монтана - 1
Снимка: БГНЕС

Монтана открадна точка от Локомотив Пловдив. Двата отбора завършиха 2:2 на стадиона в парк "Лаута" от 11-я кръг на efbet Лига. Това бе второ поредно домакинско равенство за Локо Пловдив, докато Монтана печели втора точка като гост.

Всичко най-интересно се случи през първото полувреме. Димитър Илиев откри за Локо, но Тони Тасев изравни. Масоеро си вкара автогол, а Карагарен направи 2:2.

Локо остава на върха с 23 точки, само три повече от Лудогорец, който има два мача по-малко. Монатана е на 11-то място с 12 пункта.

Още в 6-ата минута Локомотив Пд поведе в резултата. Капитанът на "смърфовете" Димитър Илиев се разписа с глава след центриране от корнер. Това бе гол №41 за Илиев с екипа на Локо, което го вкара в топ 10 на реализаторите за "черно-белия" тим.

Три минути по-късно Марин Орлинов не се затрудни да улови топката след изстрел на Анте Аралица.

В 23-ата минута Янко Ангелов центрира от свободен удар в наказателното поле, но защитата на Локо Пловдив изчисти без проблем. Минута по-късно Билал Бари стреля към вратата на Мартин Луков, но стражът на пловдивчани улови топката.

В 25-ата минута Билал Бари пресече подаване на Парвиз Умарбаев и подаде към Тони Тасев, който вкара четвъртия си гол от началото на сезона.

В 31-ата минута Монтана поведе в резултата. Тони Тасев пусна пас успоредно на голлинията към Билал Бари, но преди нападателят на гостите да успее да засече топката Лукас Масоеро я вкара в собствената си врата.

При ответната атака обаче Локомотив се върна в мача. Момчил Цветанов центрира отляво - Анте Аралица и Кристиан Илич се разминаха с топката, но тя стигна до Бирсент Карагерен, който бе оставен непокрит в наказателното поле. С плонж той я вкара във вратата на Марин Орлинов за 2:2.

В 41-ата минута Тони Тасев центрира от пряк свободен удар към Билал Бари, но нападателят на Монтана стреля неточно от неудобна позиция.

Второто полувреме стартира с добра атака на Монтана. Димитър Илиев се озова на стрелкова позиция, но Мартин Луков улови.

Темпото през второто полувреме на двубоя спадна драстично. Локомотив опитва да атакува, но Монтана се брани умело.

Димитър Илиев имаше претенции за дузпа в 81-ата минута. Той влезе в съприкосновение със защитник на Монтана. Реферът на мача обаче бе категоричен, че нарушение няма.

Локомотив стигна до подобие на положение на положения в 83-ата минута. След ъглов удар Гомис опит нещо като удар, но топката бе уловена от вратаря на Монтана.

Кристиан Илич имаше хубав шанс да вкара три минути преди края на редовното време. Той се освободи с топка в крака и стреля извън наказателното поле. Вратарят Орлинов обаче изби в ъглов удар.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крушарски

    8 1 Отговор
    Получи се великолепен концерт на ТОТО Котуньо. Ей с такива мачове се връзват бюджети

    Коментиран от #2

  • 2 Бонговец

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Крушарски":

    ТОТО Рийна,известния италиански мафиот идва в Пловдив на обмяна на опит с Крушарски и Венци Стефанов.
  • 3 5555

    0 0 Отговор
    Видя се тактиката на Бруно.
    Контузваш добрите играчи на противника и си голям треньор.
    Не ми е ясно обаче, как може да се осакатява футболист, да няма червен картон?
    Що за съдия е това?