Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 13:27 1 412 0

Мирча Луческу: Барселона не може да спечели Шампионска лига

  • луческу-
  • динамо киев-
  • шампионска лига-
  • състав-
  • класа-
  • барселона

"След онзи мач с Байерн беше ясно, че Барселона ще търси промени", смята наставникът на Динамо Киев

Мирча Луческу: Барселона не може да спечели Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Динамо (Киев) Мирча Луческу изрази мнението, че е момента Барселона не разполага със състав, който може да спечели Шампионската лига. Според румънеца отбори като Байерн (Мюнхен), Манчестър Сити и Пари Сен Жермен имат много по-голям шанс за това. Луческу обаче смята, че след шест месеца каталунците могат да бъдат различен отбор. Тази вечер Динамо (Киев), който е обезкървен заради многото случаи на заразени играчи с коронавирус, гостува именно на "Камп Ноу" в двубой от третия кръг на надпреварата в Група G на Шампионската лига.

"След онзи мач с Байерн беше ясно, че Барселона ще търси промени. В състава има много талантливи играчи, но те се нуждаят от време. Не мисля, че в момента Барселона е на нивото да спечели Шампионската лига. Байерн Мюнхен, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен имат повече възможности. Във всеки случай те имат футболист като Лионел Меси, който може да бъде много важен. Новият треньор се нуждае от минимум шест месеца. През пролетта те ще бъдат различен отбор", смята Луческу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА