7 Ноември, 2020 22:45 2 413 0

Юве и Интер ще се опитат да отмъкнат изгряваща италианска звезда

  • ювенутс-
  • интер-
  • николо ровела-
  • трансфер-
  • дженоа

Николо Ровела стартира впечатляващо тазгодишния сезон в Серия А

Ювентус и Интер ще се впуснат в битка за привличането на халфа на Дженоа Николо Ровела през януари, съобщава "Calciomercato". Двата гранда ще се опитат да отмъкнат 18-годишния талант на "грифоните" през януарския трансферен прозорец.

Ровела стартира впечатляващо тазгодишния сезон в Серия А и веднага привлече вниманието на големите клубове на Ботуша. "Бианконерите" искат да са сигурни, че ще спечелят битката с Интер, но „нерадзурите“ няма да се откажат толкова лесно от привличането на един от големите таланти в Италия, защото новата политика на клуба ще е да се налагат италиански играчи, които биха ''изгрели'' в съвсем скоро бъдеще.

Според данни на "transfermarkt" Николо Ровела в момента не струва повече от 5 милиона евро, но не е изключено до зимата сумата да бъде увеличена многократно от собствениците на Дженоа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА