Last news in Fakti

14 Ноември, 2012 15:04 1 035 0

Баскетболно безумие от Белгия (видео)

  • белгия-
  • баскетбол-
  • кош-
  • natoye-
  • венкен-
  • теман
Баскетболно безумие от Белгия (видео) - 1
Снимка: БГНЕС

Играч на белгийския клуб Natoye, състезаващ се във втора регионална дивизия на шампионата на страната по баскетбол, направи четири неуспешни опита да вкара топката в собствения си кош, предаде БГНЕС. Абсолютно неясно е на какво се дължи постъпката на състезателя. На изложеното в няколко портала видео се вижда как баскетболистът овладява топката след неуспешно изпълнен наказателен удар от противников играч.

Докато съотборниците му се изтеглят напред, 17-годишният Пиер Ив Венкен неочаквано започва да стреля неуспешно към коша си, за пълно изумление на всички в залата. Младокът успява да направи четири неуспешни опита под коша, след което двама от играчите на неговия тим му отнемат топката. Natoye в крайна сметка е загубил мача с 49:91.

Треньорът на отбора Дидие Теман не е коментирал случката, но е отбелязал, че тимът му е нямал късмет в този мач и се е представил неубедително през втората част. Наставникът обаче е уверен, че Natoye ще успее да спечели някоя своя среща. След 8 кръга този отбор заема последното 14-о място в дивизията и е загубил всичките си мачове със средно 30 точки разлика.

Ето и линк към видеото с странното изпълнение: http://www.dailymotion.com/video/xv27km_basket-belgique-fail-pierre-yves-winkin_sport?start=20


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА