Last news in Fakti

16 Ноември, 2020 13:13 1 238 4

Погба: Това е най-трудният период в кариерата ми

  • погба-
  • кариера-
  • период-
  • трудност-
  • манчестър юнайтед-
  • франция-
  • национален отбор

"Отборът на Франция е глътка свеж въздух за мен", призна халфът на Манчестър Юнайтед

Погба: Това е най-трудният период в кариерата ми - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба определя настоящия момент, като най-трудния период в кариерата му. Французинът е започнал като титуляр само веднъж в последните четири мача на „червените дяволи“.

"Никога не съм имал толкова труден период в кариерата си“, коментира Погба пред „RTL France“.

"Отборът на Франция е глътка свеж въздух за мен. Колективът е изключителен, това е магия“, добави той.

Договорът на Погба с Манчестър Юнайтед изтича след 18 месеца. Халфът изигра пълни 90 минути при победата на Франция с 1:0 срещу Португалия в Лигата на нациите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И още

    4 0 Отговор
    Погба има качества за лидер но е като малко дете и иска да му се обръща изключително внимание. Солскяер в началото го хвалеше много и може би го разглези повече от необходимото и в един момент му обърна гръб. Спомням си отлично че го слагаше да играе до бруно фернандес и се възхищаваше на взаимодействието им. Не зная какво се промени в тактиката на оле гунар солскяер за да го оставя на скамейката. Може би самия солскяер е по непостоянен и от погба. Докато не го продаваха и му слагаха цена от 170 млн.паунда сега го продават за 50 60 млн евро
    .естествено че погба ще е недоволен и няма да бъде щастлив.
  • 2 И още

    4 0 Отговор
    Когато моуриньо беше мениджър на ман.юнайтед той доведе погба от ювентус. Всичко беше добре до момента когато погба си купи луксозна лимузина и поиска да не се прибере с автобуса със съотборниците си. Тогава моуриньо му честити колата но му обясни че трябва да спазва дисциплината наложена от мениджъра. Погба като малко дете беше толкова въодушевен от новата си кола и не изпълни заповедта на моуриньо. Последваха кавги и погба започна да играе умишлено слабо. Тогава ръководството застана зад погба . Моуриньо беше бесен и каза на изп.директор избирай аз или погба. Тогава директорът избра пол. Моу напусна всъщност беше изгонен заради погба. Може би солскяер вижда сходство между оня случай и сега и бърза да се застрахова. Поне това е мнението ми.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.