Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 10:33 1 751 8

Антов: ЦСКА не може да бъде разрушен и убит

  • цска-
  • футбол-
  • валентин антов

Не е лесно да играеш за ЦСКА, това е един от най-големите отбори в България

Антов: ЦСКА не може да бъде разрушен и убит - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА не може да бъде разрушен и убит. Това сподели Валентин Антов в интервю за Канал 3. Той разказа за усещането да поведе "червените" като капитан и разкри любопитни неща от "кухнята" на отбора.

"Струва ми се като предишен момент от времето, когато като 14-годишен получих капитанската лента на ЦСКА. Ние показахме, че този отбор няма как да бъде разрушен и убит. Ние сме тук и се борим за шампионски титли, Лига Европа, слава и чест. Връщаме се там, където ни е мястото", започна той.

"Като знаеш какви хора са носили капитанската лента на ЦСКА, това ти дава цел и мотивация. Аз се опитвам да съм лидер, но всеки в този отбор е лидер и помага напред. Нямам любимец от историята на ЦСКА, защото историята е толкова дълга, има толкова успехи и личности. Взимам позитивните страни от това, което съм видял", разкри Антов.

"Не е лесно да играеш за ЦСКА, това е един от най-големите отбори в България. Както виждате, в последно време не толкова юноши на отбора успяват, но това не е по вина на клуба. Това си зависи от всяко момче", продължи бранителят.

"Всеки българин знае, че ЦСКА е най-големият отбор. Чужденците го виждат. Ако не го знаят, им се казва", допълни още младокът.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    2 1 Отговор
    Не е лесно за българчетата , иначе като гледам бая внос имате. И все интелигентни момчета , не си бъркат обувките. Продължавайте по този начин и ЦСКА ще е жив , но разрушен и убит ще е Българският футбол.
  • 2 Любо Питан

    5 2 Отговор
    Кое ЦСКА от двете наследнички на умрялата на 09.09.2016 г.ЦСКА?

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Стою касапина

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Любо Питан":

    Ами не знаеш ли в кое ЦСКА е Антов? В това, което има емблема и стадион. Та за него става дума!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Котката на Шрьодингер

    0 4 Отговор
    Тоя па! Комунистическият чорбарски отбор беше ликвидиран през 2016.
  • 6 Брат ми

    3 3 Отговор
    Според мен в цялата статия по нищо не може да се разбере за кое Точно ЦСКА става въпрос!!!!!!!!!!
  • 7 гларус

    2 2 Отговор
    ЦСКА беше разрушен от Гриша Ганчев 2016 година като му бе
    откраднато всичко Бе пратен в трето ниво и се завърна с достойнство А това менте с тире е Литекс докаран от Ловеч чрез измамна схема.ФАКТ.
  • 8 Диамантената ръка

    0 1 Отговор
    Да, умрял няма как да го убиеш...