Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 11:09 2 054 7

Крушарски: Плащах заплати 8 месеца за нищо, сега пак ще плащам, ако се наложи

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Този път няма да взимам отношения, защото предния път отнесох много критики

Крушарски: Плащах заплати 8 месеца за нищо, сега пак ще плащам, ако се наложи - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски коментира възможността първенството у нас да бъде спряно.

"Този път няма да взимам отношения, защото предния път отнесох много критики. Сега чакам и ще приема всяко решение. В Локомотив ще направим това, което ни кажат. Спазваме и до момента всички предписания и мерки. Самият аз вече съм възрастен човек и трябва да се пазя. Миналия сезон плащах заплати 8 месеца за нищо. Сега пак ще плащам, ако се наложи", заяви Крушарски пред Мач Телеграф.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То тъй, ама...

    10 0 Отговор
    ''Миналия сезон плащах заплати 8 месеца за нищо.'' Ха, ха! То, да е само миналият сезон :-) От много години е тъй - пари за нищо. И не само в Локо Пд., а целия ни футбол е като оная песен на Дайър Стрейтс.
  • 2 Ще ги избиеш

    3 0 Отговор
    От черно тото, в това ви бива с чичо Венци на Слабия
  • 3 Стефан

    2 0 Отговор
    Някой да те карал да се хващаш с тия мизерници.
  • 4 Behemoth

    0 0 Отговор
    Неприятни екземпляри навсякъде...как няма Един като Мъск да те вдъхнови а само съмнителни урунгели с премиерска лексика....
  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЗА КОИ Е НЕПЛАТЕНИЯ ОТПУСК И ЗА КОИ НЕ !?!? РИТНИТОПКОВЦИТЕ ДА НЕ СА ОТ ... МК ;МНО ИЛИ МО ???? 60-40 ЗА ВКАРАНИ ГОЛОВЕ БЕЗ ПУБЛИКА И ПРЕМИИ ПО 02 СТОТИНКИ !!!!!!!!!!!!!
  • 6 ЭЭЭЭ

    0 0 Отговор
    Бил плащал.А някой да те е накарал насила?Сам паднал,сам се убил.
  • 7 Фильо

    1 0 Отговор
    Айдук плащал с нашите пари !!! А банките "фалирали" кредитен милионер и милиционер Христо Крушарски! Куфара на Батето който Батето ненавиждаше факт. Ограби Кремиковци после сръбския Траял продължава да краде и сега ДДС заплатите на горките хората дето му работят а той като диктатор излива помита си отровна върху тях ! Не може да искара 2лв честно факт !!! Само с пари наготово вирее жив паразит и извергясал стар комунист.