Last news in Fakti

29 Ноември, 2020 21:10 2 833 13

ЦСКА с безпроблемна победа над ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

  • цска-
  • цска 1948-
  • футбол

"Армейците" се наложиха с 2:0

ЦСКА с безпроблемна победа над ЦСКА 1948 (ВИДЕО) - 1

ЦСКА победи ЦСКА 1948 с 2:0 в двубой от 14-ия кръг на efbet Лига. В 18-ата минута Али Соу откри резултата, след като преодоля вратаря на гостите и се разписа. В 82-ата минута Марин опита да изчисти топката след центриране на Йомов в наказателното поле на ЦСКА 1948, но излъга Наумов и влетя в мрежата. В 36-ата минута Галин Иванов беше побутнат в наказателното поле от Юга, но съдията Костадинов остави играта да продължи. След този успех ЦСКА е на 4-ото място с 24 точки, а ЦСКА 1948 е на 6-ото с 20.

В първите десетина минута на двубоя ЦСКА 1948 имаше няколко възможности за опасни атаки и на няколко пъти отбраната пред Бусато трябваше да се справя, за да не позволи на съперника да се разпише. В 10-ата минута Галин Иванов изпълни пряк свободен удар, но нацели стената. Малко преди това Гущеров имаше възможност да атакува, но вратарят на ЦСКА се докопа до топката.

Домакините създадоха атака към вратата на Наумов малко след това, но Соу не успя да намери добре Йомов и топката не затрудни вратаря на гостуващия тим.

В 18-ата минута ЦСКА откри резултата с гол на Соу, който преодоля вратаря Наумов и прати топката в мрежата. Малко по-късно Тиаго стреля доста неточно.

Една от дискусионните ситуации в мача дойде в 36-ата минута на мача, когато Юга бутна в гръб Галин Иванов в наказателното поле на ЦСКА, но съдията Петър Костадинов не отсъди дузпа. В края на първата част Йомов опита с външен фалц да затрудни Наумов, топката излезе в аут.

В 50-ата минута на двубоя Санкаре стреля слабо към вратата на Наумов, но вратарят се намеси успешно и се справи със ситуацията. Четири минути по-късно Синклер центрира към вратата на Наумов, но вратарят улови кълбото.

Александров центрира към Камбуров в 56-ата минута на двубоя в наказателното поле на ЦСКА, нападателят не съумя да отиграе топката и тя излезе в аут. В 78-ата минута плътен шут от пряк свободен удар на Камбуров накара вратаря на ЦСКА да демонстрира качествата си.

Автогол на Лазар Марин в 82-ата минута позволи на ЦСКА да удвои преднината си. Центриране на Йомов затрудни бранителя и той в опита си да изчисти топката я вкара в мрежата на изненадания Наумов. В крайна сметка ЦСКА спечели с 2:0.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цека

    18 0 Отговор
    Ченгето от ДС ще каже ли нещо?
  • 2 Жак Фреско

    9 2 Отговор
    Футболът ФАЛИРА и измамници прикриват това!
  • 3 Гмо продукт

    7 16 Отговор
    Срам. Цял свят ни се смее. Два отбора с едно име.

    Коментиран от #4, #7, #8

  • 4 Гост

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гмо продукт":

    По-голям срам от 12-то място в класирането има ли? Може би 13-то?
  • 5 РЪМПЕЗИ

    5 18 Отговор
    КОЕ ЦСКА БИ...НЯМАМ ИНФОРМАЦИЯ...ЦСКА ЛИТЕКС ИЛИ ЦСКА СОФИЯ....

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Гост

    16 2 Отговор

    До коментар #5 от "РЪМПЕЗИ":

    Разбирам те. В дъното на класирането информацията пристига бавно.
  • 7 не са първи

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гмо продукт":

    Формула 1 2011-а Лотус срещу Лотус.
  • 8 УефскИ

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гмо продукт":

    Колко отбора носят името"Левски" в България?....над тридесет но,с големи букви ЛЕФСКИ, отбора на комплексираните сини говежди неудачници е само един.За което си адски прав , само ЛЕФСКИ,КЗЛ,КЗЛ,ОЛЕ
  • 9 Иво Христов

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "РЪМПЕЗИ":

    ЦСКА би, а говедата кога? Може би в А окръжна ще се докажат.
  • 10 3,14К

    4 0 Отговор
    Измислен фал срещу Чибота. Центриране... засада... гол. Още 2 точки в плюс за лудогорец. До сега това е четвърти случай, или общо 8 подарени точки. А срещу преките конкуренти най-малкото картони на поразия. Десета поредна година едно и също.
  • 11 Трифонов

    0 0 Отговор
    Точното време да се разделим на говеда, цскари, левскари, черни, бели, идиоти, бавараджии, голфаджии, леви, десни, еколози и вегани. Браво братя българи!
  • 12 Каква драма,

    3 4 Отговор
    Оригиналът би ментето...
  • 13 Перукан

    0 0 Отговор
    Бг първенството е позор за футбола.