30 Ноември, 2020 10:56 2 122 9

Балъков: Ние се опитахме да играем футбол, докато те само ритаха напред

  • балъков-
  • цска 1948-
  • цска-
  • ядосване-
  • ритане

"Лошото е, че ни вкараха два гола, които не бяха изработени", ядоса се наставникът на ЦСКА 1948

Балъков: Ние се опитахме да играем футбол, докато те само ритаха напред - 1
Снимка: БГНЕС

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели след загубата от ЦСКА с 0:2, че разликата е дошла от индивидуалната класа на един или двама футболисти на домакините. Според бившия национал неговият тим се е опитал да играе футбол, а съперникът му е ритал напред и е играл за първа и втора топка.

"Може би в тази ситуация Андон Гущеров взе грешно решение. Не съм гледал ситуацията. Трябваше да я копне над вратаря, но взе грешното решение. Водеше се много здрава битка в средата на терена. На фона на 90-те минути – ние се опитахме да играем футбол, докато те ритаха напред и играха за първа и втора топка. Разбира се, че има какво да отработваме. Лошото е, че ни вкараха два гола, които не бяха изработени. Първият след рикошет топката попадна в Али Соу, а вторият дойде след лош късмет. Разликата може би беше в индивидуалната класа на един двама играчи на домакините. Един от тях е Али Соу", каза Бала след двубоя.

"Ние не търсим вината в никой, нито в съдиите, нито в някой друг. Търсим вината в себе си. Вярно е, че Михаил Минков нямаше ритъм. Имаме футболисти, които липсват, които вкарват много динамика в играта. Но в тази ситуация с тази пандемия трябва да се съобразяваме. Ние никога не коментираме съдиите. Ще запазим виждането си по въпроса за нас дали имаше дузпа за нас. Моето мнение е без значение", добави той.

"Надяваме се за следващия сблъсък да имаме готови футболисти. Тези, които имахме на пейката днес имаше такива на една, две тренировки. Орачев също бе от тях, но се наложи да влезе. Георги Русев получи удар в глезена, където му беше предишната контузия. Работят всички много здраво да се завърне. Надяваме се, че ако не за мача с Берое, то поне за следващия мач ще е на разположение", разкри главният мениджър на ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Боби

    15 0 Отговор
    Много правилно го каза опитахте се да играете футбол.
  • 2 Съдията Дред

    15 0 Отговор
    Балък, не достатъчно да се опитваш, трябва да успееш да играеш футбол. Както ти го можеше навремето, и както явно не го могат сегашните футбалери.
  • 3 Отворко

    16 0 Отговор
    Вчера ,дядо ми се опитал да оправи баба ми.Нищо не се получило,защото дядо ми не може.Да се опитваш и да можеш са две различни неща.
  • 4 един от многото

    14 1 Отговор
    За това , че беше добър футболист , добре. Също , че си доказан некадърник като треньор и това приемам. Само не мога да приема и разбера , че съществуват все още балъци да ти плащат за това , да се правиш на треньор.

    Коментиран от #8

  • 5 Страничен

    4 0 Отговор
    Ех балък балък, постоянно доказваш че IQ ти е ниско! Да му мисли цеката какво ще те прави!

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Стою касапина

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Страничен":

    Той Цеката първо да мисли какво ще прави като се върне Божков, щото бая ги е надробил!
  • 8 Глето

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "един от многото":

    Той не е треньора , а Краси Петров, Балъков е там заради лиценза и нищо повече.
  • 9 Мимч

    1 2 Отговор
    Абе истинското цска създадено в София си е цскато,а другото инсталирано от ловеч-цска-София си е присадено.Така че присаденото в случая с помощта на съдиите спечели,а не победи.....