Last news in Fakti

2 Декември, 2020 14:54 1 895 0

Бивш футболист на ЦСКА желае обратно в тима, Акрапович не го иска

  • цска-
  • акрапович-
  • завръщане-
  • виана-
  • желание-
  • отказ

Диого Виана е направил опит да се завърне на "Армията"

Бивш футболист на ЦСКА желае обратно в тима, Акрапович не го иска - 1
Снимка: cska.bg

Бившият футболист на ЦСКА Диого Виана е направил опит да се завърне на "Армията", съобщава "Мач Телеграф". 30-годишното крило остави отлични впечатления при "червените", като вкара 5 гола в 18 мача по време на периода си в отбора през сезон 2016/2017. Португалецът преди това бе и футболист на Литекс.

От края на октомври Виана е без клуб, след като договорът му с Брага изтече и не беше подновен наново. Футболистът иска бързо да се завърне в игра и една от вратите, на които е почукал, е била именно на ЦСКА. Това обаче едва ли ще стане докато треньор на отбора е Бруно Акрапович, тъй като в отбора има твърде много крила, а и босненецът търси флангови футболисти с друг профил.

Диого Виана се раздели с ЦСКА добре, като запази отлични отношения с ръководството. Освен при "червените" и Литекс, той е играл още за Авеш, Пенафиел и Жил Висенте в родината си, както и за Венло в Нидерландия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА