6 Декември, 2020 10:12 1 017 0

Интер се справи с Болоня

  • интер-
  • болоня-
  • серия а-
  • 3:1

Ашраф Хакими отбелязва две от попаденията за ''нерадзурите''

Интер се справи с Болоня - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Интер записа трета поредна победа в шампионата на Италия. Този път в жертва на „нерадзурите” падна тимът на Болоня. Домакините се наложиха с 3:1 на „Джузепе Меаца”, а в герой за Интер се превърна Ашраф Хакими, който заби две от попаденията за победителите.

Резултатът в Милано бе открит след четвърт час игра. След атака на Иван Перишич отляво, топката бе центрирана в наказателното поле, където Ромелу Лукаку пробва изстрел с левия крак. Първият шут на нападателя с левия крак бе блокиран от защитник на гостите, но при добавката, белгиецът бе безпощаден.

Вторият гол за домакините бе още по-красив. Марсел Брозович намери Хакими на границата на наказателното поле с 30-метров пас. Той овладя и след като нагласи топката на левия си крак, стреля в десния ъгъл на вратата за 2:0.

В 67-ата минута Болоня си върна надеждите за нещо повече от почетна загуба, намалявайки резултата. Винато се разписа от малък ъгъл след поредица от грешки в отбраната на „нерадзурите”. Все пак те не се оказаха фатални и Интер стигна до победата, която бе узаконена от Хакими с втория му гол в срещата. Той се разписа след солова акция в 70-ата минута.

Така Интер събра актив от 21 точки и заема второто място във временното класиране, на два пункта от лидера Милан. Болоня остава на десета позиция в таблицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА