Last news in Fakti

17 Декември, 2020 11:18 1 599 2

Бербатов: Не знам защо Роналдо и Меси са номинирани за наградата The Best

  • фифа-
  • the best-
  • награда-
  • номинация-
  • меси-
  • роналдо-
  • левандовски-
  • бербатов

"Ако Левандовски не спечели, ще бъде изключително нечестно", смята бившият нападател на Манчестър Юнайтед

Бербатов: Не знам защо Роналдо и Меси са номинирани за наградата The Best - 1
Снимка: БГНЕС

ФИФА представи всички номинирани за наградата The Best 2020 в различните категории. За наградата за The Best при мъжете ще се борят Роберт Левандовски, Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Церемонията е тази вечер.

Според Димитър Бербатов Лионел Меси и Кристиано Роналдо нямат място на финала, докато голмайсторът на Байерн Мюнхен е най-достоен за отличието.

„Изненадан съм, че Кристиано Роналдо и Меси са сред финалистите. Не съм сигурен, че някой от тях изобщо заслужава да е на финала. За съжаление обаче, футболът е бизнес и зад кулисите работят агентите, медиите… Много повече неща се случват от това, което виждаме. The Best 2020 трябва да бъде връчена на Роберт Левандовски. Ако той не спечели, ще бъде изключително нечестно“, сподели Бербатов в блога си за известна букмейкърска компания.

„Не мога да кажа кой трябва да на финала заедно с Левандовски. Както винаги всеки си има своето мнение кой е най-добрият, кой трябва да победи. Тази година не е от особено значение кой ще е втори и трети. Левандовски заслужава да е победителят. Той е един от най-добрите нападатели в модерния футбол. Това е твърдение, с което навярно не всеки ще се съгласи. Разбира се, има и други много добри нападатели като Хари Кейн, Меси, Кристиано, Агуеро, които бележат много голове и в продължение на години са сред най-добрите. Движението на Левандовски на терена обаче е невероятно, със сигурност в момента е в топ 3 в света“, допълни Бербатов твърдението си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 yHuKaT

    7 1 Отговор
    Прав е Бербатов! А къде са Валери Божинов, Ники Михайлов, Благой Георгиев? Все светила във футбола :D
  • 2 Митьо Пейката

    0 1 Отговор
    Божинката заслужава да спечели.