Last news in Fakti

17 Декември, 2020 12:45 1 132 0

Куман: С такова поведение ще можем да се върнем на върха

  • куман-
  • барселона-
  • поведение-
  • задоволство-
  • победа-
  • реал сосиедад

"Със сигурност това беше най-доброто ни първо полувреме от началото на сезона", смята наставникът на Барселона

Куман: С такова поведение ще можем да се върнем на върха - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона живна и спечели с 2:1 домакинството си на Реал Сосиедад. Успехът дойде след обрат още през първото полувреме.

Старши треньорът на каталунците Роналд Куман остана доволен от представянето на футболистите си. На пресконференцията след края на мача той заяви, че представянето е доказало, че Барса ще се върне на върха.

"С това поведение ще бъдем там, където трябва да сме. Със сигурност това беше най-доброто ни първо полувреме от началото на сезона. Играхме добре с топката и пресирахме. През втората част Реал играеше страхотно. Беше интензивен сблъсък на високо ниво“, коментира Куман.

"Няма как да контролираш играта през целия мач. Отборът се раздаде и заслужихме победата заради поведението си на терена“, допълни нидерландският специалист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА