Last news in Fakti

21 Декември, 2020 10:58 1 716 8

Левски започва преговори с Петър Хубчев за дълга, който имат към него

  • левски-
  • хубчев-
  • заплати-
  • дълг-
  • лиценз-
  • уреждане

"Сините" трябва да уредят взаимоотношенията си с бившия си наставник

Левски започва преговори с Петър Хубчев за дълга, който имат към него - 1
Снимка: БГНЕС

Левски започва разговори с Петър Хубчев, за да изчисти дълга си към треньора, пише „Тема Спорт“. "Сините" трябва да уредят взаимоотношенията си с бившия си наставник. Това трябва да се случи възможно най-бързо - преди Нова година. Ако не го сторят, то няма да могат да получат лиценз за следващия сезон. Вече беше направена една крачка в посока получаване на лиценз - преди дни на "Герена" подписаха споразумение с НАП.

Хубчев беше освободен от Левски преди края на миналия шампионат. Контрактът между двете страни гласи, че при предсрочно прекратяване без съгласието на някоя от тях другата плаща заплатите до края на договора. Така Левски дължи всичките възнаграждения на Хубчев до края на сезон 2020/21 година. Очаква се все пак треньорът да направи някакви отстъпки.

Новият собственик на Левски Наско Сирков на няколко пъти обяви, че когато клубът подпише с генерален спонсор, веднага ще седне на преговори с бившия наставник. Заради неуредените отношения с Хубчев на "Герена" не назначиха Славиша Стоянович за старши треньор. Сърбинът със словенски паспорт се води треньор, както и спортно-технически директор, като втората позиция е формална, за да може да води води отбора от скамейката.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великия син неудачник

    10 8 Отговор
    Какви преговори,какви пет лева?Да плащат незабавно.Закриване и разформироване на милиционерското подобие на отбор.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Великия син неудачник":

    Както закриха и разформироваха един друг отбор?
  • 3 левскар

    8 4 Отговор
    Щом има неизпълнен договор, се плаща обезщетение, какво има да се преговаря?
    Ако съм на мястото на Хубчев, бих им казал: Платете, каквото сме договорили, но вие не сте изпълнили и ще си получита лиценза.
  • 4 Левски

    10 3 Отговор
    Не само към Хубчев и щаба му.
    Ами към футболистите които бяха принудени от Раев да напуснат,кога???? Да не мисли той,че ще го чакат чужденците????
  • 5 One

    3 0 Отговор
    Ако бях на мястото на Сираков, щях да помоля като човек Хубчев да намали сам очакваната сума. Хайде, да не е наполовина, но прояви разбиране. Да му се плати каквото договорят, въпреки че Хубчев не успя да направи Левски шампион, а след време, когато финансово се подобрят нещата, да му дадат специална премия в евро заради жеста в най-тежкото време за отбора. С претенции и упреци нищо няма добро да се случи.
  • 6 Шефьор

    4 1 Отговор
    Какви преговори бе Насе? Преговорите са преди подписване на договора, а не след като се се развали виновно. Става въпрос за плащане по договор! Нещо което Насе май не разбираш? НАП направиха ли ти отстъпки? Например да платиш 50%?
  • 7 вили

    3 1 Отговор
    АБЕ НАСЕ ТИ ЩО НЕ СИ ПРОДАДЕШ ДЖИПКАТА КОЯТО СТРУВА 150 000 ДОЛАРА И СИ КУПИ ЕДНА ЗА 7 000 ЛЕВА И ДРУГИТЕ ПАРИ ГИ ДАЙ НА ЛЕВСКИ БЕ МАЙСТОРЕ
  • 8 Хубчев съм

    1 2 Отговор
    Щом има неизпълнен договор, се плаща обезщетение, какво има да се преговаря? КАЗАХ