Last news in Fakti

22 Декември, 2020 15:56 1 375 8

ЦСКА с опит да привлече чилийски национал

  • цска-
  • наем-
  • уотфорд-
  • джарета-
  • национал-
  • нападател-
  • сиералта

На „Армията“ може да пристигне трети играч под наем от английския Уотфорд

ЦСКА с опит да привлече чилийски национал - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА може да осъществи трансферен удар и да привлече, макар и под наем, чилийски национал при евентуална продажба на Валентин Антов, която към днешна дата изглежда неизбежна.

По информации на Novapress на „Армията“ може да пристигне трети играч под наем от английския Уотфорд, след Синклеър и Пеняранда, който да замени българския бранител. Това е чилийският национал Франсиско Сиералта, който така и не успя да се аклиматизира към начина на живот в Англия и в частност към футбола и дори рядко попадаше в групата на тима.

Сиералта е на 23 години и от 2018 година насам има 4 мача за родината си Чили, а преди това е играл в Удинезе, Парма и Емполи. Той е част от Уотфорд, от тази година. Дори и при новия наставник на тима обаче не се очаква да се разчита на него като основен играч. За евентуална сделка ще помогне бившият спортен директор на ЦСКА и настоящ на тима от Чемпиъншип Кристиано Джарета.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 7 Отговор
    Ах Ивоо пак си забравил да сложиш ТИРЕТО на МЕНТЕТО от Микрето.

    Коментиран от #2

  • 2 Великия син неудачник

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Абе подуенски бек,нали съм ти казвал да си гледаш говеждият НУЖНИК и да не се занимаваш с големите и успелите!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Великия син неудачник":

    Просто напомням на Иво да пише цялото име на ментето, защото на 09 09 2016г. Цска фалира.

    Коментиран от #5

  • 4 Е Велев

    3 0 Отговор
    За да се оправи Левски, трябва да разкарат всички връзкари, дори е по-добре да фалира и да сложи тире пак. Това даже няма да е за първи път, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал два пъти. И е бил със тире цели двайсет години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат Левски-Спартак. Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история.
  • 5 Мда

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    26.02.2020 ФИФА: "ЦСКА-София е ЦСКА. Кaтo крaeн рeзултaт прeдceдaтeлят (бeл. рeд. - нa кoмитeтa, Aнин Йeбoa) cчитa, чe нa бaзaтa нa дoкумeнтитe, c кoитo рaзпoлaгa, нямa другa aлтeрнaтивa дa зaключи oкoнчaтeлнo, чe нoвия клуб ПФК ЦCКA-Coфия e cпoртeн нacлeдник нa ПФК ЦCКA Coфия." Я сега някое джиросано теле да обясни защо Спрокел, Тангаринини, Боладовци си търсят парите? Защо ЦСКА трябва да плаща на Спрокел, ако не са ЦСКА?

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "Мда":

    Lifex ТИРЕ Sofia не е Цска Цска на 09 09 2016г. ФАЛИРА
  • 7 Бай Стою касапина

    3 2 Отговор
    Модераторчето, кога този папагал повтарящ едно и също месеци наред ще го отстреляш, така както отстрелваш всички други? А?

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Стою касапина":

    Когато спрете да викате на Литекс тире Цска.