Last news in Fakti

25 Декември, 2020 20:25 1 899 2

Жоан Лапорта: Спешно трябва да решим нещо, за да обърнем ситуацията с дълга на Барселона

  • лапорта-
  • барселона-
  • дълг-
  • финанси-
  • пари-
  • президент-
  • кандидат

"Суперлигата на Европа би могла да донесе много приходи на клуба", заяви кандидатът за президент на каталунците

Жоан Лапорта: Спешно трябва да решим нещо, за да обърнем ситуацията с дълга на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на Барселона Жоан Лапорта говори за икономическото положение на каталунския клуб.

"Спешно трябва да решим нещо, за да обърнем ситуацията с дълга. Разходите трябва да бъдат намалени и преструктурирани. Това ще помогне за намаляване на дефицита. Но докато не вляза в клуба, не знам със сигурност. Но загубите ще бъдат много големи, повече от тези, за които говорят. Загрижени сме за дълга на Барселона (820 милиона евро). Но ние сме оптимисти, защото през 2003 г. вече имахме подобна ситуация. Всичко е поправимо. Суперлигата на Европа би могла да донесе много приходи на Барселона. Има и други направления на бизнес. Така че има причина за оптимизъм", заяви Лапорта La Vanguardia.

През по-голямата част от годината Барселона игра без зрители поради пандемията от коронавирус. Заради това дългът на клуба се увеличава. След 14 кръга от Ла Лига каталунците са на 5-о място в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупак

    6 0 Отговор
    Ако няма дълг там другаде няма да има печалба....омагьосан кръг в който печели по добрия измамник
  • 2 Нямам срам

    4 0 Отговор
    Браво сега се сетихте .Един ден тоя балон ще се спука с тия заплати трансфери ... Не сте само вие има още няколко отбора но лапаницата ще свърши ...един ден балона ще се спука ...