Last news in Fakti

2 Януари, 2021 10:52 1 480 1

Голям престиж за играчи от българското първенство

  • мавис чибота-
  • гаюс макута-
  • футболист номер 1 на конго за 2020

Мавис Чибота от Лудогорец и Гаюс Макута от Берое стигнаха до финалната фаза в надпреварата за футболист №1 на Конго за 2020

Голям престиж за играчи от българското първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Двама футболисти от efbet Лига стигнаха до финалната фаза в надпреварата за футболист №1 на Конго за 2020. Победителят ще бъде обявен на 15 януари, предаде Гонг.

Това са Мавис Чибота от Лудогорец и Гаюс Макута от Берое. Двамата ще се борят за приза със Силвер Жанвула, който играе във втородивизионния немски Бохум. Левият бек на ЦСКА Брадли Мазику също бе сред номинираните, но не успя да стигне до финалната фаза.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Похвално

    1 0 Отговор
    Догодина, чуждите футболисти в българското първенство, ще се борят за футболист N 1 на Самоа, Тонга, Тувалу... Престижно! Мани ги първенствата на Англия, Испания Италия, Германия...